Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Ατύχημα για τη Τζούλια Αλεξανδράτου - Παραλίγο να πάρει φωτιά το αυτοκίνητό της [VIDEO]

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Κηφισίας προκάλεσε η Τζούλια Αλεξανδράτου βάζοντας φωτιά στο πανάκριβο αυτοκίνητό της που κοστολογείται στα 200.000 ευρώ. Ενώ βρισκόταν στην Λεωφόρο Κηφισίας μαζί με τον μάνατζερ της Σπύρο Ρέβη, κατά την διάρκεια της οδήγησης ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος από το αυτοκίνητο, άρχισε να βγαίνει πυκνός καπνός και αμέσως χύθηκαν τα λάδια στο οδόστρωμα.
   
Σύμφωνα ωστόσο με τους ειδικούς το πρόβλημα οφείλεται στην Τζούλια Αλεξανδράτου καθώς επί μισή περίπου ώρα οδηγούσε έχοντας πρώτη ταχύτητα ενώ εκείνη νόμιζε  πως είχε βάλει το αυτοκίνητο στον αυτόματο έχοντας την δυνατότητα να μην αλλάζει ταχύτητες.
Το γνωστό μοντέλο αμέσως βγήκε στην δεξιά λωρίδα του δρόμου και αμέσως έσπευσαν στο σημείο αστυνομία και πυροσβεστική προκειμένου να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και να μην αποφύγουν τα χειρότερα.


http://www.trelokouneli.gr/gia-gelia-ke-gia-klamata-den-fantazeste-ti-ekane-tzoulia-alexandratou-ke-ekapse-axias-200-000-evro-aftokinito-tis-vinteo/
 http://kafedakigr.blogspot.com/2016/10/video.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου